Siirry sisältöön

Laskutus

Laskutamme kuljetuksesta suoraan Kelaa suorakorvaussopimuksestamme johtuen. Asiakkaan omavastuuosuus on sama kuin taksilla tai invataksilla kuljettaessa ja kerryttää em. taksikuljetusten omavastuuosuuksien kanssa samaa Kelan maksukattoa. Omavastuulasku lähetetään asiakkaalle aina jälkikäteen postitse, joten rahaa ei kuljetuksen aikana tarvita.

Kela korvaa sairaankuljetuksen, kun kuljetusmuoto on tarpeellinen, kyseessä on sairauden hoidon vuoksi tehty matka ja kuulut Kelan korvattavuuden piiriin Suomessa asuvana tai olet sairasvakuutettu (Kelan www-sivuilla lisätietoa kriteereistä).

Suoritamme myös Kelan korvausvastuun ulkopuolelle, jolloin kustannus tulee itselle maksettavaksi, jääviä kuljetuksia. Tällaisia ovat esimerkiksi kyläilyt tai käynnit tuttavan/omaisen luona, asiointimatkat ja tilapäiset muutot (vain asiakas sekä tarvittava ja kohtuullinen määrä apuvälineitä, ei muuta irtaimistoa). Kysy tarjousta.

Mikäli olet epävarma, sopiiko sairaankuljetus sinulle, omaisellesi tai asiakkaalle tai palveluasumisyksikön asukkaalle, niin soita rohkeasti ja kysy.